1210 

Dětská panenka PlayTo Nina. Hlava, ruce a nohy jsou vyrobeny z gumy, tělíčko pak z měkkého materiálu. Panenka má milou tvářičku, která vypadá jak opravdové miminko. Délka panenky je 46 cm a je zabalená v barevné krabici. Panenka má česky mluvící modul, který se nachází v kapsičce na bříšku. Modul po stisknutí přehrává 5 písní a mluví 14 českých vět.
Panenka zpívá tyto české písničky:
– Travička zelená
– Skákal pes
– Prší, prší
– Holka modrooká
– Šla Nanynka
Panenka mluví tyto české věty:
– Hraj si se mnou
– Dej mně spinkat maminko
– Maminko hraj si se mnou
– Zpívej se mnou
– Obejmi mě
– Tatínku mám Tě moc ráda
– Tatínku hraj si se mnou
a další.
Modul je napájen 3 kulatými bateriemi 1,5V ( AG13,LR44-kulaté), testovací baterie jsou součástí balení. Rozměry krabice: vxšvh: 44x23x16 cm. Vhodné pro děti od 3 let.

61 skladem

Katalogové číslo: DS67529955 Kategorie: , ,

Dětská panenka PlayTo Nina. Hlava, ruce a nohy jsou vyrobeny z gumy, tělíčko pak z měkkého materiálu. Panenka má milou tvářičku, která vypadá jak opravdové miminko. Délka panenky je 46 cm a je zabalená v barevné krabici. Panenka má česky mluvící modul, který se nachází v kapsičce na bříšku. Modul po stisknutí přehrává 5 písní a mluví 14 českých vět. Panenka zpívá tyto české písničky:- Travička zelená- Skákal pes – Prší, prší- Holka modrooká- Šla NanynkaPanenka mluví tyto české věty:- Hraj si se mnou- Dej mně spinkat maminko- Maminko hraj si se mnou- Zpívej se mnou- Obejmi mě- Tatínku mám Tě moc ráda- Tatínku hraj si se mnoua další.Modul je napájen 3 kulatými bateriemi 1,5V ( AG13,LR44-kulaté), testovací baterie jsou součástí balení. Rozměry krabice: vxšvh: 44x23x16 cm. Vhodné pro děti od 3 let.

Oddělení

KoupimDetem.cz

Výrobce

Kategorie

Hračky > Panenky a příslušenství > Zpívající a mluvící panenky

EAN

8596164046036

Kód:

DS67529955

Varianta

Česky mluvící a zpívající dětská panenka PlayTo Tina 46 cm – růžová